Uusia vuosia!

Vuosi on taas vierähtänyt ja niin kuin joka vuosi on perinteisesti "vuosi-ilmoituksen" aika.  Nyt se tulee (taas) noin kuukauden verran vuoden vaihtumisesta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tuleva vuosi onkin erityinen, sillä tänä vuonna tulee yrityksellä kymmenen (10) vuotta täyteen...toivottavasti tulee. :) Juhlavuosi kyseessä siis. Ei ehkä olisi joskus uskonut, että näinkin pitkälle on menty. Ehkä se kertoo siitä, että meidän toimintaan olette te asiakkaat ja yhteistyökumppanit uskoneet. Nöyrästi ja asiakkaita kuunnellen olemme koittaneet aina eteenpäin porskuttaa. Monista asiakkaistamme on tullut hyviä ystäviä ja se on tässä matkassa ollut ehdoton plussa!  

Vuosi 2017 oli taas täynnä mielenkiintoisia kohtaamisia ja töitä. Tuplasimme henkilökunnan määrän, joten kai tässä oikealla tiellä ollaan. Näin ammatilliselta kantilta katsottuna aina on kehittymisen varaa, aina. Koitetaan taas päivittää meidän referenssikuvia piakkoin.

Hyvillä ja positiivisilla mielillä kohti tulevaa kevättä ja kesää. Katsotaan, mitä sitä tälle vuodelle keksitään!

Juha

Vuosi paketissa!

Paljon on ehditty taas töitä paiskia sitten viime päivityksen. Joistakin hommista muistettu jopa kuviakin räpsäistä.  Muutamia työnäytteitä lisäilty sivulle, kun niitä kerrankin muistaa jotenkin aina arkistoida.

Tämän vuoden yhtenä isoimmista hommista oli Verohallinnon sisätilojen teippaukset, jonne tavaraa meni useampi sata neliöö sekä myös uuden elektroniikkajätin rantautuminen Kuopioon. Oli taas ilo palvella vanhoja ja uusia asiakkaita pienten ja suurten töiden äärellä. Ensi vuodelle onkin jo muutama mukava yhteistyökuvio tulossa, joten innolla ensi vuotta kohden!

Hyvää joulua ja hienoa uutta vuotta!

Juha

Vuosi 2016 on täällä!

Moi!

Vuosi 2015 tuli ja meni. Vuoden vaihtumisen myötä myös sivumme kävi läpi mittavan päivityksen eli uusimme ne käytännössä kokonaan. Uudet sivut ovat toivottavasti miellyttävämmät ja käyttäjäystävällisemmät. Lisäksi mikä tässä muuttuvassa maailmassa on tärkeää, sivut ovat myös optimoitu mobiilikäyttöön.

Töiden osalta vuosi 2015 oli varmasti yksi hektisimmistä. Teippasimme enemmän kuin koskaan olemme teipanneet. Teippasimme pelkästään Pohjois-Savon alueelle Postin nimenvaihdoksen myötä raskasta kalustoa pitkälle yli toistasataa yksikköä. Lisäksi pitkään työn alla ollut Suomen Ortodoksisen Kirkkomuseon julkisivun ja sisäpintojen kaikki teippaukset oli merkittävä, mutta erittäin mukava projekti. IKEA Kuopion julkisivujen logoteippausten uusimiset viimeisteltiin alkuvuodesta 2015, joten puuhaa on vuosi täynnä ollut muutamia mainitakseni.   

Vuodesta 2016 odotamme edelleen hienoja kohtaamisia ja hyviä hetkiä työn merkeissä! On se sitten pieni tai iso asia, jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Näin on ollut ja tulee olemaan! Leukapielet ylös ja hymyissä suin tähän tulevaan vuoteen!

Juha