Uusia vuosia!

Vuosi on taas vierähtänyt ja niin kuin joka vuosi on perinteisesti "vuosi-ilmoituksen" aika.  Nyt se tulee (taas) noin kuukauden verran vuoden vaihtumisesta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tuleva vuosi onkin erityinen, sillä tänä vuonna tulee yrityksellä kymmenen (10) vuotta täyteen...toivottavasti tulee. :) Juhlavuosi kyseessä siis. Ei ehkä olisi joskus uskonut, että näinkin pitkälle on menty. Ehkä se kertoo siitä, että meidän toimintaan olette te asiakkaat ja yhteistyökumppanit uskoneet. Nöyrästi ja asiakkaita kuunnellen olemme koittaneet aina eteenpäin porskuttaa. Monista asiakkaistamme on tullut hyviä ystäviä ja se on tässä matkassa ollut ehdoton plussa!  

Vuosi 2017 oli taas täynnä mielenkiintoisia kohtaamisia ja töitä. Tuplasimme henkilökunnan määrän, joten kai tässä oikealla tiellä ollaan. Näin ammatilliselta kantilta katsottuna aina on kehittymisen varaa, aina. Koitetaan taas päivittää meidän referenssikuvia piakkoin.

Hyvillä ja positiivisilla mielillä kohti tulevaa kevättä ja kesää. Katsotaan, mitä sitä tälle vuodelle keksitään!

Juha