Mainosteippaukset, Kyltit, Opasteet, banderollit, lippukankaat

Hyvä julkisivu on liiketoiminnallesi kuin näyttävä käyntikortti. Se muistetaan ja osataan yhdistää yritykseesi. Maineprint valmistaa ja tulostaa teippaukset asiakkaan toiveiden ja aineiston pohjalta tai suunnittelemme ne itse. Asennamme teippaukset autoihin, ikkunoihin, kilpiin, opasteisiin, kauppoihin tai mihin vain teippausta tarvitaan. Teemme opastepäivityksiä useisiin kohteisiin ja meiltä myös opastejärjestelmiä. Valmistamme myös markiiseja, byloneita ja laminointeja.

Tulostuspalvelu

Tulostusratkaisut onnistuvat myös kauttamme. Käytössämme on nykyaikainen suurkuvatulostin, jolla onnistuu niin isot kuin pienetkin tulostustyöt. Valittavanasi on monta eri materiaalivaihtoehtoa, mille tulostaminen onnistuu. Normaalien tarratulosteiden lisäksi meillä onnistuu mm. pressu-, lippukangas-, paperi- sekä prässäystulosteet. Näiden lisäksi muidenkin materiaalien kirjo on todella monipuolinen, joten uskomme että tuotteesi kohtaa meillä oikean tulostuskohteen.

Valomainokset

  • Muovipintaiset led-kirjaimet
  • Pintaputkiset led-kirjaimet
  • Taustavalaistut led-kirjaimet
  • Eteen ja taakse valaisevat led-kirjaimet
  • Alumiiniprofiiliset ja yksi- tai kaksipuoleiset kotelot
  • Valokuutiot
  • Somisteneonit (open, bar ym.)
  • Kello-lämpömittarit

Tuotteiden lisäksi myös valomainosten huollot ja asennukset onnistuvat nopeasti kauttamme.  Yrityksesi toimipaikan muuttuessa tai ilmeen uudistuksen yhteydessä hoidamme kaikki tarvittavat muutos- ja asennustyöt vanhalta paikalta uudelle huolella ja vankalla ammattitaidolla.

Suunnittelu

Teemme paljon erilaisia mainossuunnitteluja. Mainosteippaukset ja tulostuksiin liittyvät tulosteet kuuluvat luonnollisena osana palveluitamme, mutta myös erilaiset käsiohjelma kuin myös lehtimainoksetkin onnistuvat kauttamme.

Ikkunatummennukset- ja kalvoitukset

Maineprint asentaa myös tummennusteippejä niin rakennuksiin kuin autoihinkin. Yleisestihän ikkunatummennukset yhdistetään ensisijaisesti autoihin, mutta myös enenevässä määrin teemme tummennuksia/näkösuojia toimistoihin ja muihin tummennusta vaativiin ikkunapintoihin. Käytämme laadukkaita kalvoja, joissa valittavana on useita eri sävyjä ja myös värejä. Teippi torjuu auringon haitallista UV-säteilyä ja myös alentaa tätä kautta sisäilman lämpötilaa tehokkaasti.

Tekstiilipainatus

Käytössämme on Siser TS One- lämpöprässi. Sillä painamme vaivatta lämpöprässipainatukset tekstiileihin, paitoihin yms. Yritysten verhot, pöytäliinat sekä markiisitkin onnistuvat lämpöprässäämällä. Kun haluat erottua, erotu paidalla!


Vaikein asia on päätös toimia, sen jälkeen kyse on vain asian loppuun saattamisesta.
— Amelia Earhart