Vuosi 2016 on täällä!

Moi!

Vuosi 2015 tuli ja meni. Vuoden vaihtumisen myötä myös sivumme kävi läpi mittavan päivityksen eli uusimme ne käytännössä kokonaan. Uudet sivut ovat toivottavasti miellyttävämmät ja käyttäjäystävällisemmät. Lisäksi mikä tässä muuttuvassa maailmassa on tärkeää, sivut ovat myös optimoitu mobiilikäyttöön.

Töiden osalta vuosi 2015 oli varmasti yksi hektisimmistä. Teippasimme enemmän kuin koskaan olemme teipanneet. Teippasimme pelkästään Pohjois-Savon alueelle Postin nimenvaihdoksen myötä raskasta kalustoa pitkälle yli toistasataa yksikköä. Lisäksi pitkään työn alla ollut Suomen Ortodoksisen Kirkkomuseon julkisivun ja sisäpintojen kaikki teippaukset oli merkittävä, mutta erittäin mukava projekti. IKEA Kuopion julkisivujen logoteippausten uusimiset viimeisteltiin alkuvuodesta 2015, joten puuhaa on vuosi täynnä ollut muutamia mainitakseni.   

Vuodesta 2016 odotamme edelleen hienoja kohtaamisia ja hyviä hetkiä työn merkeissä! On se sitten pieni tai iso asia, jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä. Näin on ollut ja tulee olemaan! Leukapielet ylös ja hymyissä suin tähän tulevaan vuoteen!

Juha